Prodám, vyměním, daruji...

zde můžete obchodovat, vyměňovat atd.

Moderátor: Stanley_51

Odpovědět
jiriraimond
čestný člen ( přispívající )
Kontaktovat uživatele:

Re: Prodám, vyměním, daruji...

Příspěvek od jiriraimond »

Musa sp. Helens hybrid, jsou tam dva. Jeden má 2 m a ten menší 80 cm. Výměna za dobrou flašku :-) Ten větší má jenom jeden list po bouřce, ale už valí další. Jen osobní odběr Vyškov
Obrázek
Míra
škvrně
škvrně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Míra »

Daruju za odvoz kaštanovníkový semenáček jedlého kaštanu. Je to kříženec Sativa x Mollissima (čínský). Ze Savany u Bouzova.
Má asi 120 cm. U mě trpí chlorózou. Je už na druhém místě a chlorózu má pořád. Mám vápenatou zem. V lepší zemi se mu bude dařit určitě lépe. Mohl bych ho na podzim i poslat.
Obrázek
caver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caver »

Ahoj, kolega nabízí zdarma k odvozu do 50 krychlových metrů skrývky zeminy ze stavby rodinného domu v obci Droždín u Olomouce. Kdyby měl někdo zájem, dejte vědět, propojím vás.
vrana1
škvrně
škvrně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrana1 »

mám navíc semena Turitis=Strmobýl, tato rostlina hostí housenky i motýly běláska řeřichového.Kam dáte špetku semen,tam už to roste navždy,samo se to vysemenuje.Jen se to musí dát třeba na svah u kolejí neb silnic,nesnáší to sečení trávy.Bydlím ve Frýdek-Místek,ale zahradu mám u českého těšína.posílání je dost drahé.Dávám jinak zdarma.705509099
Obrázek
Vysévá se ted nebo na jaře,první rok vytvoří růžici listů,která nezmrzne,druhý rok vybíhá stvol s květy.Obvykle pod každým soukvětím lze vidět vajíčko.Housenka po dorostení asi 10mm zmizí,protože ji zničí lumčík,někdy přežije.
Jikoll
škvrně
škvrně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jikoll »

Zdravím, vloni mi praskl plech na ukotvení motoru Tecumseh na bubnové sekačce Dakr, říkalo se jí blecha. Bez pohonu, lehoučká, ideální do členitého terénu. Velká kola jak u menšího dvoukoláku. Posekala i křoví a nálety. Nový plech jsem si nechal udělat u zámečníka, ale mezi tím jsem koupil stroj z USA. Sekačka mi leží doma a já ji už neopravím a je mi líto ji dát do šrotu. Již se nevyrábí. Věnuji zdarma i s funkčním motorem zájemci, který si jí zkompletuje a použije na sekání. Tel 728915947 k odběru Hněvotín u Olomouce.
Míra
škvrně
škvrně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Míra »

Daruju za odvoz meruňku odrůda maďarská, čtvrtkmen na myrobalánu. Z plantlife, sázená loni. U mě trpí chlorózou. Okres Hodonín.

Edit: zamluveno.
TreeFVG
škvrně
škvrně
Kontaktovat uživatele:

Výstava citrusů Praha 26.9. - 5.10. 2025, 10-17 hod., Na Slupi 433 /16, Praha 2

Příspěvek od TreeFVG »

Na každoroční výstavě citrusů pořádané Citrusáři Praha ve spolupráci s Botanickou zahradou Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy ve skleníku Botanické zahrady máte možnost si prohlédnout řadu známých i méně známých odrůd citrusů včetně úžasných plodů, přítomní členové Vám rádi o rostlinách něco řeknou, mohou poradit s problémy při pěstování, či pro úplné začátečníky jak začít s pěstováním. Termín: 26.9. - 5.10. 2025, 10-17 hod., Botanická zahrada PF UK, Na Slupi 433 /16, Praha 2
Obrázek
caver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caver »

Ahoj,

za vykopání a odvoz věnuji velké plodící rostliny Shepherdia argentea a Cudrania tricuspidata. Od každého druhu mám samčí i samičí rostlinu, vše plodí, kvete i dozrává (Cudrania jen v roce s dlouhým a teplým podzimem).
Odpovědět