Mirku a v cem myslis, ze bylo to, ze Ti 2 roky zakvetla, ale nezaplodila ?Franz píše:Taky mi kvetla 2 roky a nic a až letos se drží několik plodů

Predpokladam, ze 3-5 let co je na netu jako doba, kdy muricata poprve zaplodi, plati v idealnich podminkach v jejich domovine, ktere pri prezimovani v byte s letnenim mezi koncem jara-zacatkem podzimu asi nedosahnu

Mam 2 rostliny s cca 2cm kmenem dole a jednu co ma dole min 5 cm polokouli a pak z ni vyrusta cca 4cm kmen.
Kazda mela 1 poupe letos, samozrejme v ruznou dobu, byly vsechny na slunci na jizni strane (nebo jsem je rucne na slunce presouval, aby na slunci byly) a stejne to k plodu nevedlo

A druha vec co me zarazila, je ten 100% neuspech roubovani.At uz muricata na cherimoyu nebo muricata na muricatu

Vzdy to dopadlo tak, jakoby se rizky rozpadly ci rozpustily a zustal misto nich jen prazdny parafilm

Chci to urcite zkusit jedte pak v byte, zda to treba nebylo prilisnym vedrem u jizniho plotu.Ale na tom samem miste se mi rizky cherimoy chytly

Zatim mam vsechny annony jeste venku a spekuluju nad tim, kdy uz bude nutne je dat do bytu.
Jedna squamosa mi venku shodila pulku listu jak bylo a je rano kolem 7-8°C ...
Muricaty zatim listy drzi