Vaccinium ashei a krizenci
Moderátor: Stanley_51
-
modra7
- desátník

Re: Vaccinium ashei a krizenci
Oooo, tak takový trh bych chtěla zažít! Kde to bylo? Je pravda že jsme nedávno byli na veletrhu rostlin (ale byly to na 99% pokojovky) v Brně na výstavišti a koupili Musa basjoo asi za 200,- a dnes přišel musa basjoo ze zahradnictví za stejnou cenu, ale asi třikrát nebo čtyřikrát menší. Kdyby člověk dopředu tušil..
-
Sidney
- nováček

Uherské Hradiště. Kdyby byly zajímavé odrůdy, tak bych něco vzal, ale byl jen ten Chandler. V zahradnictví jsem pak viděl malé chcípáky (tak 30 cm) za 280...
-
modra7
- desátník

Tak co, dorazila ti ta Powder Blue?
Já bych tak velké rostlině Chandlera neodolala, ten můj je totiž mnohem menší
. Nevíš jak velké květníky (tedy předpokládám že jsou to takové ty zednické maltovníky) používá ten chlapík z videa, cos posílal?
Já bych tak velké rostlině Chandlera neodolala, ten můj je totiž mnohem menší
-
Sidney
- nováček

Dorazila, prakticky stejná jako ta tvoje. Jen jsem nepochopil balení, krabice cca 170 cm a vyplněná ani ne 1/3. Objednával jsem i nějaké menší (Reka, Hort. Pettite,...) a ty už byly o poznání lepší.modra7 píše:Tak co, dorazila ti ta Powder Blue?
Tomáš má na tom videu většinu borůvek v 45l maltovnících, ty menší ve 20l.
-
trampolina
- škvrně

-
modra7
- desátník

Gratuluju ke krásné růžové úrodě! Jak je tedy stíháš? Jen to co je suché a příliš husté?
-
trampolina
- škvrně

Starší větve, které bych u normální kanadských borůvek celé odstranil, tak tady nechám zhruba 3 ty větve, mají 4 - 5 let. A nových větvi nechám zhruba 3 - 4. Ono je nevýhoda, že na loňských prakticky není nic a na predlonskych je něco málo, ale ty jsou zase nejkvalitnější. Takže ve finále tam těch větví musím mít více, než u klasických borůvek.
Dobrý den má niekto kupenú čučoriedku z Limbachu Rabbiteye Vaccinium virgatum Titan alebo Krewer