Kanadská borůvka
Moderátor: Stanley_51
- kasta
- čestný člen ( přispívající )

- Bydliště: zahrady: Berounsko, 260-275 m.n.m, USDA7a a Plzeňsko-sever, 430 m.n.m, USDA7a
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kanadská borůvka
Predloni jsem tu prosil o radu nejake pozdejsi odrudy boruvky a doporucili jste mi Elizabeth (nene). Musim rict, ze predcila ocekavani nejen velikosti a chuti plodu, ale hlavne na ni porad jeste dozrava nekolik poslednich bobulek, jak jsem si vcera vsimnul. Takze naprosto super a diky moc 
-
Radek
- pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kasta: Martine, pokud bys potřeboval ještě pozdnějsí odrůdu, tak bych doporučil ještě Powder Blue. Jediná má jestě pevné a chutné plody. Elisabeth už dávno ozobali ptáci. Letos jsem síťoval pouze Ozarkblue, Bonus, Liberty a Denise Blue. A teď nakonec i Powder Blue, když začala začátkem září dozrávat.
Powder Blue z 17.9.:

Powder Blue z 17.9.:

- kasta

- Bydliště: zahrady: Berounsko, 260-275 m.n.m, USDA7a a Plzeňsko-sever, 430 m.n.m, USDA7a
- Kontaktovat uživatele:
Radku, dik za info! Vic boruvek se sem momentalne nevejde, ale clovek nikdy nevi 
U nas letos boruvky nezobalo snad vubec nic, vubec jsem je nezakryval, a u zeme, kam mamka nevidi, tak porad jeste jsou
U nas letos boruvky nezobalo snad vubec nic, vubec jsem je nezakryval, a u zeme, kam mamka nevidi, tak porad jeste jsou
-
Josef na strese
- škvrně

- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím jestli je vpořádku že mi některé borůvky kvetou teď v říjnu-vždy jen sem tam (nelson chipewwa ivanhoe...) a asi kvetly i během září nebo´t jsem našel i násadu. Pravdou je že je pěstuji na ploché tsřeše kam svítí celý den slunce, tak mají asi dostatek tepla.. Ale třeba to je běžné, mám je teptve 3 roky. Ještě jsem si toho ale nikdy nevšimnul.

-
nene

- Kontaktovat uživatele:
Běžné to není, ale stane se
. Nám před těmi mrazy kvetly jabloně a o zimolezech ani netřeba mluvit....i borůvky občas vykvetou, když si myslí, že je jaro - a na střeše si to asi myslí o to víc.
-
Radek
- pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
U mne pravidelně kvete na podzim Top Hať. Loni dokonce vytvořila plody, které samozřejmě nedozrály. Myslel jsem, že ji to vysílí a na jaře nepokvete, ale vůbec jí to nevadilo. Měla hodně plodů. Na balkonový typ je to až k nevíře.
-
radek.god

- Kontaktovat uživatele:
pekny vysledky
ja mel v prubehu roku 3 uschle boruvky a tot vse
, horsi, nez loni ...
Ale i pres absenci zalivky v srpnu behem tech veder nic nechiplo
Listy teda byly hodne suchy, ale uz se tvori nove 
ja mel v prubehu roku 3 uschle boruvky a tot vse
Ale i pres absenci zalivky v srpnu behem tech veder nic nechiplo