Re: tomel
Napsal: 18 pro 2020, 13:17
Vysušené kaki obsahují semena ( Amankaki opylené) .Ta se dají odstranit a nahradit ořechy .
Vysušenou slupku jsem použil na prokládání uložených plodů . Část je uložena v ledničce a část ve sklepě . K sušení kaki je nutno použít jenom vyzrálé a dostatečně sladké plody . Pokud plody nevytvoří dostatek cukru , žádný zázrak z toho nevysušíte a potom je nejlepší použít je na výrobu sušené placky - kůže . Rozmixovaná dřeň se může dosladit (vanilkovým cukrem ) a případně doplnit ořechy a semínky . Pan profesor mně nedoporučil používat kyselinu citronovou a ani citrón . Kyselinu kaki nemá , není to typická chuť pro kaki .
https://www.youtube.com/watch?v=OcnyCDDSp2A
Jak sušit kaki- churmu